päivitetty:
30.07.2019

Info

Voit tehdä alustavan varauksen pennusta heti kun ne ovat syntyneet. Tässä vaiheessa voimme myös sopia koska tulet katsomaan pentuja. Yleensä tämä on mahdollista vasta sen jälkeen kun pennut ovat täyttäneet kolme viikkoa. Tavattuamme maksat varausmaksun, jonka jälkeen pentuvaraus on kumpaakin osapuolta sitova.

Kun tulet katsomaan pentuja niin kerron miten pennun tuloon kannattaa valmistautua. Kerron mitä pitää hankkia valmiiksi ja annan kirjalliset ruokinta-, madotus- ja rokotusohjeet. Tässä vaiheessa saat myös Golden Info kirjan. Tarkoitus on, että kerkiät tutustua siihen jo ennen pennun tuloa. Käymme myös läpi kauppasopimuksen sekä siihen tulevan liitteen

Pennun luovutuksen yhteydessä allekirjoitetaan Suomen Kennelliiton lomake "Sopimus koiran kaupasta". Kauppasopimuksen liitteeksi tulee paperi, jossa on neljä lisäehtoa. Nämä ehdot Sinun tulee hyväksyä ja niitä myös noudattaa jos haluat ostaa pennun minulta.

Lisäehdot ovat seuraavanlaiset:

  • Koiraa ei saa myydä tai luovuttaa eteenpäin. Myyjällä on eruosto-oikeus koiraan myyntihinnasta
  • Koira on lonkka- ja kyynärniveltutkittava sekä silmätarkastettava ostajan toimesta ennen 24kk:n ikää.
  • Koiraa tulee käyttää muutaman kerran näyttelyissä.
  • Jos koiraa aiotaan käyttää jalostukseen (jolloin sen tulee täyttää rotuyhdistyksen asettamat terveysvaatimukset), tulee asiasta neuvotella etukäteen myyjän kanssa.

Kuvia ei anneta virtuaalikenneleille!
© 2006-2016 Finngreen Goldens
Webdesign & webmaster Mia Kataja